Error trying to deploy concourse quickstart


#1

I am successfully running concourse in a local docker environment via the quickstart option. I have recently tried to make that quickstart work on a virtual server. However, I am seeing this error and can’t really understand where to begin to fix it:

   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR Exit trace for group:
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR worker exited with error: Exit trace for group:
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR garden exited with error: Exit trace for group:
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR garden-runc exited with error: bulk starter: mounting subsystem 'cpuset' in '/sys/fs/cgroup/cpuset': operation not permitted
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR dns-proxy exited with nil
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR sweeper exited with nil
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR baggageclaim exited with nil
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR beacon exited with nil
   2018-10-17T21:34:41.70+0200 [APP/PROC/WEB/0] ERR web exited with nil
   2018-10-17T21:34:41.77+0200 [APP/PROC/WEB/0] OUT Exit status 1
   2018-10-17T21:34:41.78+0200 [CELL/SSHD/0] OUT Exit status 0
   2018-10-17T21:34:41.91+0200 [CELL/0] OUT Cell af010f08-7301-4915-aa0d-8e9a6f3bc985 stopping instance 3e439954-b7d3-43e9-6537-ca19
   2018-10-17T21:34:41.93+0200 [API/1] OUT Process has crashed with type: "web"

I assume it may have something to do with the differences in how docker is actually run on the virtual machine compared to my local machine, but if you have any insights - please feel free to share. Thanks!


Step-by-step guideline to deploy Concourse CI in production